Studio OLENA na Divčibarama: OSVOJILI publiku i nagrade!

0
588

Studio modermog i klasičnog baleta”Olena” učestvovao je na Green energy festivalu na Divčibarima. Green energy  je festival  koji se organizuje u skladu sa prirodom u želji da se skrene pažnja na ekološke probleme. Organizovan u prelepom okruženju prirode to je i dokazao.

Ovaj festival je bio takmičarskog karaktera i veliki broj učesnika se odazvao iz cele Srbije.Prelepo okruženje doprinelo je pozitivnoj atmosferi festivala a učesnici iz Novog ada,Beograda,Futoga,Novih Banovaca,Sombora,Zrenjanina,Čačka… uživali su u prirodi, a i u takmičenju.

Da svi nisu mogli biti prvi dokazala su tužna lica učesnika i koreografa mada se sve to brzo zaboravi u divnom okruženju.

Studio ,,Olena“ je imao svoje predstavnike:

Mia Dundjerski u kategoriji mini musical solo osvojila je prvu nagradu;

Angelina Petrović mini solo conteporary moderan drugu nagradu;

Nevena Maksimović i Eleonora Jokić Runtić juniori jazz duo prva nagrada;

Juniorska mala grupa Danijel Strniša,Nevena Maksimović,Eleonora Jokić Runtić,Tea Dostanić,Sara Marin,Lana Petković i Jovana Komadinović oduševila je publiku a i stručni žiri svojom novom koreografijom i osvojila je prvu nagradu.

Na ovaj način, nastavio se niz uspešnih plasmana za Studio ,,Olena„, a već sledeće nedelje ostale članove čeka Balkanska Olimpijada u Beogradu gde je predsednik žirija eminentni umetnik Konstantin Kostjukov.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here