Sve što treba da znate o ZAKONU O ELEKTRONSKOM FAKTURISANJU

0
393

Tema jednodnevnog seminara koji će se održati u utorak, 27. jula, a kojeg organizuje JP Službeni glasnik tiče se primene Zakona o elektronskom fakturisanju. Seminar se održava uživo, uz mogućnost praćenja i onlajn preko Zoom platforme.

Seminar daje odgovore i na pitanja opšte digitalizacije poslovne dokumentacije i rukovodioci opštih administrativnih službi mogu dobiti operativna uputstva i konkretne primere za postupanje.

Seminar je namenjen polaznicima iz javnog i privatnog sektora čija je odgovornost u planiranju i izvršenju organizacije poslovanja na osnovu obaveza primene zakona, a takođe je namenjen finansijskim rukovodiocima, šefovima računovodstva, ali i samim računovođama i knjigovođama kao i zaposlenima koji obavljaju poslove odgovornih lica za implementaciju elektronskog poslovanja, IT rukovodiocima i administratorima.

Informacije oko pogodnosti prijavljenih učesnika i same prijave za seminar može se dobiti na tel. 063 445 800 ili preko Regionalne kancelarije posrednika mejl: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com


(Violeta Stamenković, ovlašćeni zastupnik JP “Sl.glasnika“)

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here