Tartufi uzrok obračuna u Jarku! DVOSTRUKO UBISTVO ZBOG SKUPOCENE GLJIVE!

0
15252
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dvojica muškarca poginula su u pucnjavi jutros oko 8.30 časova u mestu Jarak, potvrđeno je iz Policijske uprave Sremska Mitrovica.

Jutros oko 8.30 prijavljeno im je da se u potesu Turija – naselje Jarak nalaze dva beživotna tela muškaraca. Druga dvojica se trenutno nalaze u bolnici gde im se ukazuje lekarka pomoć. Uviđaj je tek krenuo.

Kako su mediji prethodno preneli, došlo je do sukoba između dvojice muškaraca sa sekirama i dvojice muškaraca sa pištoljima. Na braću D. E. (38) i N. E. (36), nasrnula su dvojica napadača sa sekirama, a oni su potom navodno pucali u njih, preneo je Objektiv.

Kako se nezvanično saznaje, učesnici krvavog obračuna bili su u potrazi za tartufima.

Iskusni pronalazači ove skupocene gljive kažu da je špic sezone u novembru kad se traži najskuplji tartuf, čija cena po kilogramu dostiže i do nekoliko stotina evra.

Kako se navodi, ubijeni su Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga. Dodaju da su navodno Predrag i Stanislav sekirama napali Dejana i Nebojšu, a da je zatim Dejan u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio dva čoveka.

Po nalogu Tužilaštva uzeta je “parafinska rukavica” od dva brata kako bi se utvrdilo ko je pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here