Teška saobraćajna nesreća – poginula žena!

1
11144

Jedna žena, pešak, poginula je jutros oko 7.20 časova na Karlovačkom drumu, na ulazu u Sremske Karlovce, kada ju je udarilo vozilo.

Hitna pomoć odmah je intervenisala i mogla je samo da konstatuje smrt žene. 

Udes se dogodio na ulazu u Sremske Karlovce kada je automobil Ford Fokus kojim je upravljao muškarac (24), naleteo na ženu koja se kretala kao pešak i usmrtio je.

Saobraćaj je ponovo pušten preko starog puta Novi Sad – Beograd kroz Sremske Karlovce, ali u centru Karlovaca je i dalje kolaps.

Do saobraćajnog kolapsa je došlo jer su kolone vozila, među kojima i šleperi, bile preusmeravane kroz naseljeno mesto zbog udesa koji se dogodio oko 7.20 na glavnom putu.

U udesu je poginula žena, a to je treća saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom na ovom delu puta u ovoj godini.

U toku prepodneva vladao je pravi kolaps u saobraćaju, jer je na glavnom putu saobraćaj bio obustavljen zbog jutrošnjeg udesa.

Do 9.45 skoro sve ulice u Sremskim Karlovcima na koje je saobraćaj preusmeravan bile su blokirane vozilima, a čekalo se u koloni u proseku oko 15 minuta.

Najduža kolona bila je u naselju Pivara.

U nesreći lakše je povređen i 20-godišnji mladić.


Putevi Srbije: Normalizovan saobraćaj u Sremskim Karlovcima

Saobraćaj na putu Novi Sad – Inđija, u Sremskim Karlovcima, odvija se normalno nakon saobraćajne nezgode, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.JP “Putevi Srbije” savetuju sve učesnike u saobraćaju da zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

1 COMMENT

  1. Sto ne pises o Miščevicevom sinu koji je pijan kolima uleteo u slastu u Macvanskoj… Ta povredjena zena se bori za zivot a on slobodno seta, probisvet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here