TRAGEDIJA supružnika iz Inđije: BOŽIDAR pazio slepu IVANU – IZGORELI ZAJEDNO!

0
4972

Kako su novinske agencije juče javile, u porodičnoj kući u Inđiji stradalo je u požaru dvoje supružnika. Saznajemo da je reč o Božidaru (55) i Ivani (41) D. koji su stradali u požaru u kući koja se nalazi u ulici Save Kovačevića.

Komšije ovog bračnog para rekle su da se miris dima oseća duž cele ulice u kojoj se požar dogodio.

Kako su komšije jutros, čitav niz neobjašnjivih događaja prethodio je ovoj tragediji.

Naime, u ponedeljak je Božidar oskudno odeven izašao na ulicu i stigao skoro do centra Inđije. Navodno mu je bilo loše, te je tražio medicinsku pomoć.

Policija ga je u jednom trenutku srela, a zatim vratila kući, nakon čega su pozvali Hitnu pomoć. Njegova žena je pre toga na sav glas vikala: “Nema više mog Bobana, otišao je”. Niko ne zna šta se njemu dogodilo pa je takav išao ulicom, a kasnije odbio pomoć lekara – rekla je jedna od komšinica.

Ivana D., kako su komšije ispričale, bila je slabovida, a Božidar ju je svakoga dana vozio na posao i čekao da završi.

Oni se nisu mnogo družili sa okolinom, radili su sve po principu kuća-posao, pored njih u drugoj kući živi njegov rođeni brat, kao i brat od tetke – ispričao je jedan od komšija.

Komšije se pitaju kako je moguće da njegov rođeni brat, koga deli samo jedan zid od kuće u kojoj se dogodio požar, nije osetio ili video dim i da li bi na taj način tragedija mogla da bude sprečena na vreme.

Inače je Božidar u sudskom sporu oko kuće sa rođenim bratom, oni se sude već nekoliko godina unazad, a ne znam kako žive ovako – dodao je jedan od komšija.

Saznaje se i da su tela preminulih preneta na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu radi obdukcije. Pretpostavlja se da su se supružnici ugušili od dima, a tačan uzrok požara još uvek nije poznat. Komšije nastradale porodice kažu da su pomenuti supružnicu bili jako dobri i vredni ljudi.

Ivana je radila na šalteru u opštini, preusmeravala pozive, dok je Božidar ranije radio kao portir. Stalno je vodio računa o njoj, pogotovo što je ona bila slepa. Vodio ju je svuda, uvek je bio tu za nju”, kaže komšinica.

(SMP.online)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here