U Mitrovici do sada vakcinisano 25 hiljada sugrađana

0
769

Da postoji veliko interesovanje Mitrovčana za vakcinaciju, govori činjenica da je vakcinisano do sada 25 hiljada naših sugrađana.

Nikolina Lukić, koja je dvadesetpethiljadita vakcinisana Mitrovčanka, dobila je od gradonačelnice Svetlane Milovanović na poklon paket vitamina i vaučer za pregled.

Nikolina ima 27 godina, a gradonačelnica se lično uverila da se ona oseća dobro i da nije bilo nikakvih neželjenih reakcija.

Iako smo došli, što se tiče vakcinacije, do dvadesetpethiljaditog sugrađana koji je vakcinisan, idemo dalje do 30.000. Meni je posebno drago što se jedna mlada osoba, Nikolina Lukić koja ima 27 godina, koja je sportiskinja, vakicnisala i nadam se da će pružiti primer i ostalim svojim vršnjacima da treba da se vakcinišu, da je vakcina jedini način da se završi ova pandemija i da konačno počnemo da živimo onako kao što smo i nekada”, rekla je gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Nikolina Lukić je odbojkašica ŽOK “Srem”. Prošlu sezonu je sam igrala u Ankari, pre toga u „Crvenoj zvezdi” i „Železničaru” iz Lajkovca.

Htela bih ovom prilikom da pozovem sve moje kolege sportiste, takođe i druge mlade ljude da se odluče na ovaj korak za koji mislim da je sasvim prirodan i normalan u ovom trenutku, s obzirom na virus i na sve ovo što nas je zadesilo, kako bismo svi doprineli kolektivnoj imunizaciji i da se što pre vratimo u neku normalnu svakodnevicu na koju smo navikli. Vakcinisala sam se „Fajzer” vakcinom, za nju sam se odlučila jer mi je izuzetno bitna za putovanja i za nastavak moje sportske karijere u inostranstvu”, dodala je Nikolina Lukić.

Svi zainteresovani Mitrovčani mogu i dalje da prime vakcinu svakog radnog dana i vikendom od 8 do 20 sati, na vakcinalnom punktu u Poslovno-sportskom centru „Pinki.

(SMP)

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here