U Mitrovici otvorena Poliklinika „Expert Medic Group“

0
1797

Proteklog vikenda, u Sremskoj Mitrovici je otvorena poliklinika „Expert Medic Group“, koja već od danas korisnicima nudi spektar najsavremenijih medicinskih usluga. Poliklinika se nalazi u ulici Tarasa Ševčenka na broju 39a, u kompleksu nekadašnjeg hotela “Wood”.

Kako je objašnjeno tokom svečanog otvaranja, trenutno je opremljeno 13 ambulanti u okviru poliklinike, a unutar kompleksa postoji i operaciona sala uz sve neophodne prateće ambulante za pripremu i oporavak pacijenata. Operaciona sala je modularna, izrađena i opremljena prema važećim svetskim standardima. Poliklinika pruža specijalističke usluge iz domena: hirurgije, ginekologije i akušerstva, interne medicine, radiologije, neurologije, psihijatrije, oftamologije, pedijatrije, otorinolaringologije, fizijatrije, opšte medicine, patronaže, patologije i laboratorije.

Veliki je značaj otvaranja ovakve poliklinike, jer se unapređuje zdravstena nega u Sremskoj Mitrovici, pacijenti mogu u svakom trenutku da dođu do kvalitetne zdravstvene nege i raznih profila specijalista.”- rekao je na tokom otvaranja profesor na VMA,  dr Aleksandar Tomić, načelnik za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju, dodajući:

Danas tempo života nameće odabir privatnih klinika, postoje ljudi koji žele da imaju određen konfor, da izaberu svog lekara, naravno da se kvalitetna usluga dobija i u državnoj bolnici, ali u privatnoj praksi je to konfornije i brže.“

Tim lekara koji je angažovan u poliklinici „Expert Medic Group“ nadaleko je poznat po svojoj stručnosti, a predvodi ga prim. dr med. Svetlana Petaković specijalista ginekologije i akušerstva.

Poliklinika je vrhunski opremljena, po najmodernijim standardima, a u narednom vremenu će biti još dodatnih zdravstvenih usluga, kao što je stomatologija i to 3D, skeneri i ostalo, što zavisi od investitora koji su prepoznali potrebu za efikasnim, kvalitetnim i brzim odgovorom na potrebe pacijenata u pružanju zdravstvene usluge”- objasnila je dr. Petaković.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

Hirurški tim poliklinike Expert Medic group
Dr Boris Zahoričnik, hirurg
Dr Nikola Baroš, anesteziolog
Dr Danijela Marelj, anesteziolog
Dr Andjela Ožegović, hirurg
Prof dr Aleksandar Tomić, vaskularni hirurg VMA
Prof dr Vasilije Topalov, internista kardiolog
Dr Jovana Dejanović, internista kardiolog
Dr Borislav Dolamić, internista

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here