U petak humanitarna akcija „Vratimo Pavlu osmeh na lice”

0
1050

Humanitarna akcija „Vratimo Pavlu osmeh na lice” , koju organizuje Kancelarija za mlade, održaće se na Gradskom trgu u petak, 14. juna, sa početkom u 18 časova.

U akciji pored volontera učestvuje Kum foto, učenička kompanija Medicinske škole „Dolce Rosa”, „Kardaš Art” i Udruženje žena „Sirmium treće doba”.

Edukativni centar „Kardaš Art” tog dana će postaviti scenografiju koja će biti podloga za forografisanje i da će svako ko se priključi akciji i fotografiše imati jednu simboličnu uspomenu. Na Trgu će biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge za one koji žele da pomognu malom Pavlu, a nisu raspoloženi za fotografisanje ili kupovinu.

Akcija koju ćemo realizovati u petak je osmišljena tako da će taj dan volonteri praviti i prodavati limunadu, zatim Milan Kardaš će napraviti jednu sjajnu scenografiju, a Foto Kum će fotografisati ispred nje. Takođe tu će biti postavljen i automat koji odmah izrađuje fotografije, a na svakoj od njih će pisati slogan akcije – „Vratimo Pavlu osmeh na lice, pokažimo veliko srce Mitrovice”. Učenička kompanija „Dolce Rosa” će prodavati njihove sjajne kozmetičke preparate, a naše penzionerke iz Udruženja žena „Sirmium treće doba” će praviti i prodavati kolače”, rekla je Biljana Matić, koordinator Kancelarije za mlade.

(M. M.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here