U toku rekonstrukcija puta Grgurevci-Manđelos

0
786

Nastavljajući sa rekonstrukcijom putne infrastrukture, lokalna samouprava je započela radove na deonici puta Grgurevci – Manđelos u dužini od 4,7 km. Po rečima načelnika Miroslava Jokića, vrednost radova je 64 miliona dinara i finansirani su od strane Javnog preduzeća „Putevi Srbije”.

Jokić je podsetio da su u prethodnih nekoliko meseci izvršili rekonstrukcije značajnih saobraćajnica ka naseljenom mestu Bešenovo i Šuljam u vrednosti od preko od 180 miliona dinara, a potpuna obnova puta Grgurevci – Manđelos predstavlja korak dalje u tom pravcu.

Sa ovom investicijom smo samo u nekoliko meseci uložili u saobraćajnu infrastrukturu 250 miliona dinara, u trenutku kada se borimo protiv pandemije virusa kovid 19 i u trenutku kad ulazimo u neke druge infrastrukturne projekte, kao što je rekonstrukcija sale za fizičko Osnovne škole „Jovan Popović” i druge objekte u osnovnom i srednjem obrazovanju. Radovi će trajati oko dva meseca, izvršiće se potpuna rekonstrukcija kolovoza ali će se otkloniti i problemi koji su uticali da ovaj put bude, možemo slobodno reći neprohodan, a to su bujične vode. Postavljanjem ivičnjaka i rigola bujične vode će biti usmerene u kanalsku mrežu i time će se obezbediti dugovečnost ove saobraćajnice, pre svega za meštane ova dva sela koji će ih koristiti, a i turiste koji sve više prolaze ovom deonicom i posećuju Frušku goru”, dodao je Jokić.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here