Udaje se najpoznatija Rumljanka

1
7184

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica iz Rume, Stanija Dobrojević navodno se udaje, budući da ju je na njen 36. rođendan zaprosio dečko Marko Marković.

Iako atraktivna Stanija vešto krije svoj ljubavni život od očiju javnosti, a upravo je to tema koja veoma zanima, ali i intrigira njene obožavaoce. Domaći mediji već neko vreme spekulišu o tome kad će Dobrojevićeva stati na ludi kamen, a ona je sve do sada uspevala da sakrije svog izabranika od očiju javnosti.

Ipak, izgleda da je ovih dana odlučila da ga pokaže i to putem društvene mreže Instagram dok se snimala i nije primetila da se i on nalazi u kadru.

Kao bomba odjeknula je vest da se najpoznatija Rumljanka Stanija udaje! Naime, kako su pisali domaći mediji, nju je na rođendanskoj žurki zaprosio dečko Marko Marković.

Stanija nije zvala muzičare, ali su imali karaoke, pa su ona i Marko cele noći pevali. U ponoć je isekla tortu, a posle vatrometa Marko je kleknuo, izvadio prsten i pitao Staniju da se uda za njega. Bila je u šoku, stvarno nije očekivala da će je zaprositi, ali je rekla “da”. Čak je i zaplakala od sreće – rekla je Stanijina bliska prijateljica, koja je dodala i da je starletina porodica presrećna.

Njena majka je skakala od sreće. Bili su oduševljeni i njeni baka i deka. Stanija i Marko svadbu planiraju za sledeću godinu, kad očekuju da će se smiriti haos oko korone. Oni već žive kao da su u braku, ne razdvajaju se. Stanija je baš srećna sa njim, pričala je da više neće da ulazi u rijaliti. Planira da živi od svoje kozmetičke linije i reklama na Instagramu“, tvrdi Stanijina drugarica.

Stanija se potom oglasila i potvrdila navode:

Ne bih nikoga da demantujem… Ali bila je to dobra rođendanska žurka! Pa kada budu novosti, tada ćemo na te teme – rekla je vidno raspoložena Stanija.

(SMP.online/foto: Instagram)

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here