Ukidanje pešačkih prelaza na Bulevaru

2
1903

Iz Gradske uprave zadužene za saobraćaj obaveštavaju da će se ukinuti tri pešačka prelaza u ulicama Palanka, Stari šor i Bulevar Konstantina Velikog kako bi se stanje na terenu uskladilo sa Projektnom dokumentacijom.

Predmetni pešački prelazi nalaze se u naselju “29. novembar” u blizini objekta Predškolske ustanove, zatim kod objekta Zavoda za javno zdravlje i poslednji kod ugla ulice Palanka i ulice Petra Preradovića.

Sve preduzete radnje imaju za cilj povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a naročito pešaka koji su najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju.

Mole se građani da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prelaze “Bulevar” na mestima koja su označena i predviđena za tokove pešaka.

(SMP)

2 COMMENTS

  1. “Pamenta odluka”. Da bih ušla u ulicu Petra Preradovića, moram da pređem na p. prelazu kod palate pravde ili na semaforu ispod NIS pumpe. Bolje da peglate bulevar, koji ima sve više rupa ili Oborsku ulicu u kojoj su šahtovi 10 cm iznad ravni puta, nego što donostie ovako genijalne odluke. Opština nam je leglo genijalaca.

  2. U tom slučaju, neophodno je izgraditi podzemne prolaze, ili nadzemne (kao na Donjem Dorćolu u Beogradu preko pruge ka Dunavu).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here