AKADEMIJA OXFORD: Ulaganjem u znanje – ulažete u vašu profesionalnu budućnost!

0
477

Sa željom da svakome ko želi da savlada veštine slepog kucanja to i omogući, Akademija Oxford u svojoj poslovnici u Sremskoj Mitrovici organizuje i obuku i kurs za slepo kucanje.

Naglašavamo i to da svaki polaznik koji sa uspehom bude pohađao ovaj kurs, po njegovom završetku treba da polaže i završni ispit, a nakon čega stiče sertifikat, koji se može upisati u radnu knjižicu i to u skladu sa trenutno važećim pravilima, uzevši u obzir da je priznat od strane relevantnih državnih institucija. 

Cena kursa je 20.000 dinara i postoji mogućnost plaćanja u dve rate: 10.000 prilikom upisa i druga polovina na sredini kursa.

Kurs traje 10 dvočasa ili 20 školskih časova. 

Ukoliko neki kandidat poseduje dovoljno znanja slepog kucanja, a ima želju da izvrši polaganje za klasu, Akademija Oxford će mu to i omogućiti, s tim da je uslov izlaska na polaganje za A klasu završen specijalizovani kurs za daktilografiju, odnosno diploma srednje daktilografske škole.

IA klasa – više od 350 otkucaja u minuti
IB klasa – od 300-350 otkucaja u minuti
II klasa – od 250-300 otkucaja u minuti
III klasa – od 160-250 otkucaja u minuti

Cena polaganja za A klasu razlikuje se u zavisnosti od toga da li je kandidat pohađao daktilografski kurs u okviru Akademije Oxford ili ne, pa je iz tog razloga i neophodno da svako ko je zainteresovan za ovu opciju kontaktira našu poslovnicu kako bi se raspitao o svim detaljima. 

Možemo da kažemo da obuka i kurs za slepo kucanje predstavljaju idealan način da se osoba koja želi da se zaposli na radnoj poziciji daktilograf osposobi za to zanimanje. Međutim, to nije kompletna istina, jer ovu vrstu obuke može da pohađa apsolutno svako ko želi da savlada tehniku slepog kucanja, a što će mu sasvim sigurno biti od koristi prilikom obavljanja trenutnog zaposlenja ili eventualnog konkurisanja za određene radne pozicije.

Za više informacija nas možete posetiti na adresi Kralja Petra I broj 9, II sprat ili nas pozvati na sledeće brojeve telefona060/022-55-84022/621-055.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here