“Ulažite u znanje, ulažite u vašu profesionalnu budućnost!” KNJIGOVODSTVENI KURS Akademije Oxford

0
246

Kurs i obuka – knjigovodstvo, poseban je oblik edukacije za sve polaznike koji žele profesionalno da se bave ovim specifičnim zanimanjem. U Akademiji Oxford odvija se u savremeno opremljenim prostorijama škole, čime je omogućen profesionalan i nesmetan rad za grupnu ili individualnu nastavu.

Po završetku knjigovodstvenog kursa, stečeno znanje se proverava završnim ispitom koji se ogleda u vidu obavljanja konkretnog knjigovodsvenog posla. Nakon položenog ispita polaznik dobija sertifikat stručno osposobljene osobe za obavljane poslova knjigovodstva, i u mogućnosti je da sam obavlja knjigovodstvene poslove.

Samim tim, ovo je previđen kurs koji je neophodan svakom pojedincu, koji želi ovim poslom da se bavi, ili se pak na predviđenom radnom mestu već nalazi, te želi da utvrdi postojeće znanje i savlada sve prepreke na koje je do tog trenutka nailazio.

Postanite pravi stručnjak u ovoj oblasti. Upišite naš kurs knjigovodstva ili računovodstva.

Pristupačni predavači i sa dugogodišnjim iskustvom i ovoj oblasti, pružiće Vam potrebno znanje kako biste mogli samostalno da obavljate posao nakon završenog kursa.

Očekujemo Vas da nam se zbog svih navedenih razloga javite u što kraćem periodu i da na siguran način postanete profesionalac ovog, veoma traženog zanata. Čekamo Vas!!!

Akademija Oxford – Sremska Mitrovica
telefoni: 022/621-055  060/022-55-84
adresa: Kralja Petra I 9, drugi sprat, 22000 Sremska Mitrovica
e-mail: sremskamitrovica@akademijaoxford.com  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here