Uručeni ključevi stanova pripadnicima snaga bezbednosti

1
1478

Ključevi 18 novih stanova u mitrovačkom naselju Kamenjar uručeni su porodicama pripadnika snaga bezbednosti, ratnih i vojnih invalida i porodicama poginulih boraca. Uručenju ključeva prisustvovali su, pored ministarkeza rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darije Kisić Tepavčević i gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović i njen zamenik Petar Samardžić.

Ministarka Darija Kisić Tepavčević na svečanoj ceremoniji uručenja, prenela je pozdrave predsednice Vlade Ane Brnabić, koja je bila sprečena da bude ovde i izjavila:

Imam privilegiju da osetim atmosferu razvoja i napretka i da budem deo vaše porodične sreće. Dan kada dobijate ključeve svog doma je jedan od najlepših dana za svakog. Ukupno je do sad dodeljeno 1.878 stanova. To što danas stojimo ovde nam jasno govori da ispunjavamo sva obećanja i naši rezultati i naša dela govore sama od sebe. Danas se nalazimo na mestu gde je, ne tako davno, bio jedan močvarni teren, a sada se nalazimo u jednom modernom naselju sa kompletno izgrađenom infrastrukturom i upravo ovakve stvari menjaju našu Srbiju i vode je putem razvoja i napretka.”- rekla je ministarka Tepavčević tokom svečane dodele ključeva.

Podsetila je da je projekat izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti pokrenut pre tri godine, a godinu dana nakon toga je proširen pravom da stan po povoljnim cenama kupe borci, porodice palih boraca i vojni invalidi.

U Sremskoj Mitrovici je izgrađeno ukupno 190 stanova.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here