Sremskomitrovački portal

UŽIVAO SAM DOK SAM SLUŠAO NJIHOVE KRIKE! Jeziv iskaz maloletnog ubice! „Žao mi je što nisam pobio sve ljude sa spiska“

Masovni ubica Kosta K. (13) hladnokrvno je govorio o masakru koji je počinio.

Kako prenose mediji, on je bez trunke kajanja rekao da mu je žao što nije ubio sve učenike sa spiska.

„Žao mi što nisam ubio sve učenike sa spiska! Hteo sam da se vratim i sve ih ubijem, ali mi je u dvorištu ispao ranac sa Molotovljevim koktelima i nisam uspeo“, ovo je u razgovoru sa radnicima Centra za socijalni rad izjavio dečak.

Prema rečima nešg izvora, dok je dečak hladnokrvno, bez trunke kajanja i empatije prema žrtvama, govorio o tome kako je dugo pripremao zločin, kao i kako je razradio plan i zbog čega, radnici CZSR nisu mogli da sakriju zaprepšćenje.

Ono što je naročito šokiralo radnike CZSR tokom razgovora sa maloletnikom, jeste i to što je on praktično priznao da je na neki način uživao u zločinu, da ne samo da ga je svesno planirao, nego ga je i hteo.

Naš izvor kaže i da je dečak smatrao da ima problem sa društvom i okolinom, odnosno da on pati zbog toga što je izopšten i odbačen od društva.

Kurirov sagovornik kaže i da je dečak toliko dobro planirao ovaj masakr, da je čak vodio računa i o svojim godinama. Naime, nakon hapšenja, policija je zaplenila dečakov telefon, kao i kompjutere.

Exit mobile version