Vakcinacija u Hali „Pinki“ svakog dana od 8-20 sati: OTVORENI I MOBILNI PUNKTOVI PO SELIMA!

0
1254

Vakcinalni punkt u Poslovno-sportskom centru „Pinki”  biće otvoren svakog dana u nedelji u vremenu od 8 do 20 sati. Na ovaj način građanima je omogućeno da se vakcinišu protiv kovida 19 u vreme koje njima najviše odgovara tokom dana, naglasio je Miroslav Jokić, rukovodilac stručnog tima za imunizaciju.

“Bez obzira na ovu novinu, takođe svi punktovi koji su ranije bili otvoreni i uspostavljeni, pre svega u seoskim sredinama, rade bez ikakvih promena, sve zdravstvene ambulante u seoskim, naseljenim mestima će raditi po ustaljenom režimu. Takođe sa praksom koju smo uspostavili prošli vikend, a to su mobilne ekipe, nastavićemo i u narednom periodu i najverovatnije će se tokom narednog vikenda mobilne ekipe naći u naseljenim mestima Kuzmin i Martinci, a razmišljamo o tome da jedna mobilna ekipa bude na teritoriji grada Sremska Mitrovica.”- objasnio je Jokić.

Po njegovim rečima, na raspolaganju su pre svega vakcine „Sinofarm”  i „Astra Zeneka”  ali svakodnevno stižu i vakcine drugih proizvođača,  „Fajzera”  i „Sputnjika V”.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here