Sremskomitrovački portal

VOZAČI U SREMU za volanom pijani i drogirani: TROJICA „naduvala“ više od dva promila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nadležni za područje Sremskog regiona, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su trojicu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja i petoricu vozača koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga.

Policija u Staroj Pazovi je zaustavila četrdesetsedmogodišnjeg vozača „tojote“ sa 2,67 promila alkohola u organizmu i pedesetpetogodišnjaka koji je vozio „bmv“ sa 2,19 promila alkohola.

Patrola u Sremskoj Mitrovici zatekla je dvadesetosmogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,65 promila alkohola u organizmu. Nakon zadržavanja, on je priveden prekršajnom sudiji koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 245.000 dinara, zabranu upravljanja automobilom do godinu dana i 25 kaznenih poena.

Saobraćajna policija u Staroj Pazovi otkrila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „folksvagena“ pozitivnog na kanabis, dvadesetjednogodišnjaka koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i marihuane i četrdesetsedmogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“ pod uticajem marihuane.

Policija u Rumi je zaustavila tridesetjednogodišnjeg vozača „seata“ i dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio „fijat“, obojicu pod dejstvom kanabisa.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

Exit mobile version