“ZAŠTO je MOJ SIN ubio Veljka, kako ću njegovima pred oči”: OTAC ubice u OČAJU!

1
7570

Užasan prizor meštani Laćarka i danas zatiču na mestu gde se dogodila svađa koja je kulminirala i završila se tragičnim ishodom

Dušan M. (18) je prema navodima, nožem u noći između petka i subote ubio najboljeg druga Veljka Vasiljevića (18) u ulici Slobodana Penezića Krcuna u Laćarku. Prema prvim nalazima istrage, sukobili su se oko devojke.

Dušan i Veljko su, kao i obično, zajedno bili u noćnom provodu. Obišli su nekoliko kafića i sve je bilo u redu do jednog trenutka. Tada je između njih izbila manja rasprava, koja je ubrzo prerasla u svađu. Iako je izgledalo da se sve smirilo, jer su se razišli i krenuli svako svojoj kući, Dušan i Veljko su nastavili da šalju jedan drugom SMS poruke – navodi izvor iz Tužilaštva. 

On dodaje da je pregledom prepiske na telefonima dvojice mladića utvrđeno da su se dogovorili da se nađu u parku, koji se inače nalazi u ulici u kojoj obojica žive, kako bi raščistili nesporazum oko devojke. 

Čim su se videli, izbila je tuča, a već u sledećem trenutku Dušan je izvadio nož i zabio ga direktno u Veljkovo srce. Mladić je na mestu sukoba izdahnuo, a ubica je mirno sačekao policiju, koja ga je odmah uhapsila i odredila mu zadržavanje do 48 sati – kaže naš izvor.

Dušanov otac kaže da ne može da veruje da je njegov sin ubio najboljeg druga. 

Bio sam te večeri na turniru u malom fudbalu u Mitrovici. Negde posle tri sata iza ponoći probudila me je vika ispred kapije. Veljkovi mama i brat su me zvali. Vikali su: Komšija, eno dece, leže u snegu na igralištu. Samo sam ogrnuo jaknu i istrčao, a tamo je već bila policija, koja nam nije dala da priđemo – kroz plač je rekao otac. 

On kaže da su D.M. i Veljko bili nerazdvojni prijatelji. 

Ne znam zašto su se posvađali i zašto je moj sin ubio Veljka. Kako sad njegovom ocu i mom prijatelju da izađem na oči – pita se nesrećni čovek.

(SMP) 

1 COMMENT

  1. Ne zalim ubici roditelje ni trena,oni su svoje dete videli zivo a Velja nikad iz zemlje nece ustati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here