Žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima! OBUKA ZA MANIKIR, PEDIKIR I NADOGRADNJU NOKTIJU!

0
621

Sa ukupno 240 radnih sati, koliko traje kurs za manikir, pedikir i nadogradnju noktiju, on se smatra potpuno kompletnom edukacijom u svakom smislu. Iako škola za negu i lepotu Akademije Oxford u ponudi ima i ostale kombinacije ovih kurseva, ali i svaki ponaosob, ova vrsta obuke je idealna za sve one kandidate kojima se dopadaju i poslovi koje vrše manikir i pedikir, ali i sve vezano za nadogradnju noktiju, jer će na taj način dobiti mogućnost da rade upravo ono što vole.

A osim što će se upoznati sa osnovnim pojmovima u sve tri oblasti, kandidati će steći dovoljno praktičnih znanja koja će im pružiti mogućnost da po završetku obuke bilo koju od navedenih usluga obavljaju potpuno samostalno, bez obzira da li će se zaposliti u nekom kozmetičkom salonu ili će se, pak odlučiti da otvore svoj salon.

Kada polaznici uspešno završe ovaj kurs, sem što dobijaju završnu ocenu praktičnog rada od svog mentora, oni su u obavezi i da polažu ispit koji se sastoji od dva dela i to praktičnog i teorijskog.

Test se sastoji od 12 pismenih pitanja i 3 pitanja na usmenom delu. Nakon što ga polože sa uspehom, oni dobijaju sertifikat i to ne bilo kakav, već validan sertifikat za osposobljenost za vršenje usluga manikira, pedikira i nadogradnje noktiju. Sertifikat Akademije Oxford je priznat i van granica naše zemlje.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem dobro poznatih brojeva telefona:

060/022-55-84

022/621-055

Ili putem e – mail adrese

sremskamitrovica@akademijaoxford.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here