Čortanovci – devojka mu kupila medu za rođendan, a na njemu prepiska sa drugom devojkom sa kojom ju je varao

0
1235

Na društvenim mrežama pojavio snimak devojke koja je ispričala viralnu priču o osveti Srpkinje koja je svom dečku, koji je varao, za rođendan poklonila poklon za pamćenje.

Rođendan se održavao u selu Čortanovci u Srbiji, a devojka je odlučila pred mnogobrojnim gostima da svom dečku do znanja da zna da je vara.

Ako ovo nije toksično, stvarno ne znam šta jest. Tip je za 30. rođendan okupio celu svoju porodicu i prijatelje i, naravno, svoju devojku s kojom živi i planira se oženiti – započela je devojka priču.

Uživali su u vikendici u Čortanovcima, a onda je došlo vreme za tortu i otvaranje poklona. Roditelji su mu poklonili zlatni lančić, prijatelji neki dobar viski, a onda je došao red na njen poklon. Muškarac je otvorio kutiju s osmehom na licu i vidio da je u pitanju plišani medved, a onda je vidio da je na njemu nešto otisnuto – ispričala je.

– Svi su ga pitali: ‘Šta je na njemu, šta je na njemu?’ i tražili da pokaže. Ona mu je rekla: ‘Pa pokaži, pohvali se’. Svi su mislili da je nešto predivno, ali on je samo ćutao. Ona se samo osmehnula i otišla prema vratima. Nikome ništa nije bilo jasno dok on nije krenuo prema njoj i ostavio medu. Svi su krenuli prema kutiji da vide medu, a evo što su videli – ispričala je. 

Ispostavilo se da je reč o SMS prepisci između nevernog dečka i druge devojke s kojom je dogovarao susret. Da stvar bude bolja, drugu devojku je u imenik upisao pod imenom „Veterinar Rade“.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here