Dr Kon se povlači?

2
4470

Epidemiolog Predrag Kon objavio je na svom Fejsbuk nalogu da je “vreme da se povuče i prepusti drugima da vode pandemiju”, jer kako je naveo “ne želi da vodi ratove ni protiv koga, osim protiv virusa”.

“Koliko vidim po Fb glavni ‘krivac’ za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu sam ja i stručni tim.

Vreme je da se zbog toga povučem i prepustim boljima da vode pandemiju. Bolje ne znam i ne umem. ‘Ratove’ neću da vodim ni protiv koga, osim protiv virusa.

Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim. Privremeno isključenje… Sve najbolje!”, napisao je doktor Kon.

nedeljnik.rs

2 COMMENTS

  1. Dr Konu svaka čast. Trebao je ovo odmah da učini, a ne da ga u svoje igre uvuku Vučuć, Brnabićka i ostala SNS i SPC klika. Trebao je odma reći Vućić mora u izolaciju, mora se testirati, nema liturgija za Uskrs, zašto se zabranjuju konferencije za novinare itd. Kakve veze on ima sa Gerentološkim centrom u Nšu? Možete propisati šta god hoćete, uvek ima ludaka koji to ne poštuju. Lepo je trebao da saspe svima svoje stručne stavovove u lice i kažeš caos. Svako dobro ovom čoveku želim.

  2. Potpuno razumem Dr KONA.

    Hajmo ljudi, pustimo teorije zavere i stranacka prepucavanja, pogledajmo stvarnost ! Videli smo dramu u Italiji i Spaniji, vidimo 2 000 mrtvih svakog dana u USA. Vidimo da se virus vraca u Kinu.
    Hajde da primenimo i postujemo mere koje su i drugi primenili, koje su dale rezultate. I smanjimo broj zrtava kod nas.
    Potrebna nam je tolerancija i iznad svega, SOLIDARNOST

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here