I Bane Ivanović u Džajićevom timu

0
1892

Bivšeg kapitena čeka uloga potpredsednika FSS-a

Dugo nije bilo Branislava Ivanovića u srpskom fudbalu, gotovo da je nestao sa mape kada je otišao iz reprezentacije, a potom se povukao iz fudbala. Ali, kako stvari stoje, uskoro bi mogao da se vrati na velika vrata.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije je u timu Dragana Džajića pred predsedničke izbore u Fudbalskom savezu, javlja Žurnal. I nije samo deo tima, nego će u slučaju da Džajić postane prvi čovek FSS-a 14. marta, Ivanović postati potpredsednik.

Zvanična kandidatura za Dragana Džajića je predata, a u njoj mora da stoji i sastav budućeg – ako pobedi – Izvršnog odbora, imena potpredsednika… I u kandidaturi stoji da će ulogu četvorice potpredsednika obavljati Branislav Ivanović, Nenad Bjeković, Stefan Babović i Branislav Nedimović.

Povratak Ivanovića u srpsku Kuću fudbala i na tako visoko mesto bio bi, u neku ruku, revanš prema legendarnom igraču, kojem je, ni krivom ni dužnom, vrhuška FSS-a skinula kapitensku traku pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, posle kojeg se on i povukao iz reprezentacije.

Rok za predaju predsedničkih kandidatura je do 27. februara u 14 časova, očekuje se da se u trku zvanično uključi i Nemanja Vidić, jer je juče poručio da se neće povući i da ima dovoljno glasova za nominaciju.

Izborna Skupština FSS-a održaće se 14. marta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here