Sremskomitrovački portal

Koje aplikacije će pomoći da maksimalno iskoristite svoj mobilni telefon

Prvobitno, samo sredstvo za komunikaciju, pametni telefon je u međuvremenu postao mnogo više od toga. Malo je onih koji bi mogli svoj život da zamisle bez ovog uređaja. Pored komunikacije kroz brojne aplikacije, mobilni telefon je nezamenljiv u skoro svim sferama svakodnevnog života.

Jeste li se nekad zapitali kako možete svoj mobilni učiniti još zanimljivijim i korisnijim?

Pod pretpostavkom da već maksimalno koristite sve funkcije vašeg uređaja, preostaju vam još aplikacije. Aplikacijama možete uvek obogatiti vaš mobilni telefon, i to u oblastima koje lično preferirate.

Učinite svoj mobilni interesantnijim kroz nove aplikacije

Sa toliko aplikacija na Google Play-u, teško je sve ispratiti. Još je teže izdvojiti najbolje među njima.

Ukoliko vam je ponestalo ideja, za vas smo sastavili izbor nekih od najboljih Android-aplikacija iz različitih oblasti. Potražite inspiraciju!

Kada vam ponestane ideja kako da oslobodite memorijski prostor na pametnom telefonu – očistite ga pomoću aplikacije! Ove aplikacije traže nepotrebne datoteke, kao što su keš-podaci i duplikati slika. Preporučujemo: CCleaner, FancyCleaner ili SD Maid. Kod iPhone-a su to: Cleaner ili Smart Cleaner.

Nadamo se da vam je naša lista pomogla da unapredite zabavu na vašem mobilnom telefonu. Međutim, ukoliko vam za zabavu nedostaje pravi telefon, savetujemo da posetite neku od internet-prodavnica, i odaberete najbolji uređaj po povoljnoj ceni.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Ljiljana Bugarin)

Exit mobile version