Medicinski radnici iz Republike Srpske biće vakcinisani u Sremskoj Mitrovici

0
1561

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je gostujući na televiziji BN u Republici Srpskoj, najavio da će 5.000 medicinskih radnika iz Srpske biti vakcinisano u Srbiji i to na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Razgovarao sam sa predsednikom Vučićem, on je razgovarao sa nadležnima u Republici Srpskoj, veoma brzo će 5.000 medicinskih radnika iz RS preći u Srbiju i biti vakcinisano protiv kovida u Loznici, Sremskoj Mitrovici i Beogradu. O Republici Srpskoj, predsednik Vučić vodi računa i brine i nikada neće prestati to da radi – naveo je Vulin.

Vulin je istakao da mu je drago što se RS razvija i da će Srbija na čelu sa Vučićem, još više ulagati u Srpsku.

– Drago mi je da se Republika Srpska razvija, mi ulažemo u RS, zato su naši odnosi tako puni, toliko plodotvorni. U Republiku Srpsku je ušlo 82 miliona evra, direktno iz budžeta Vlade Republike Srbije i dato je svakoj opštini u RS i u opštinama u Federaciji sa srpskim većinskim stanovništvom. O svakom detalju se vodi računa da bi Srpska bila sigurna. Teško je naći da je neko iskreniji u svojim odnosima prema Republici Srpskoj od Aleksandra Vučića- poručio je Vulin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here