Sremskomitrovački portal

Novi detalji prebijanja u Sremskoj Mitrovici – jurili ga 20km

Dejan T. (27) iz Sremske Mitrovice, koji je u četvrtak po podne povređen kad ga je grupa muškaraca izvukla iz automobila ispred zgrade suda u tom gradu i pretukla pesnicama i motkama, posle pregleda u Opštoj bolnici pušten je kući.

Aktere tuče policija je brzo identifikovala, petorica su odmah istog dana i privedeni, a za trojicom se još traga.

Samo nekoliko sati nakon incidenta uhapšeni su Srbislav K. (32) iz Iriga, Mateja T. (25) iz Beograda i Nikola P. (33), Nikola V. (25) i Miloš H. (29) iz Rume zbog sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. Njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako nekoliko muškaraca nasred ulice pesnicama i motkama brutalno udara jednog mladića. Prema nezvaničnim informacijama, grupa muškaraca je sa dva automobila jurila Dejana T. još od Rume da bi ga presreli u Ulici stari šor ispred prodavnice auto-delova.

Tu su ga izvukli iz njegovih kola, a zatim počeli da ga udaraju. Učesnici „filmske scene“ i povređeni mladić odavno su poznati policiji po raznim krivičnim delima, a spekuliše se da je navodno reč o navijačkom obračunu.

Policija traga za još trojicom napadača
Policija traga za trojicom muškaraca od kojih je jedan iz Rume, a druga dvojica sa područja ove opštine. Policija je saopštila da zasada nije poznat razlog napada.

Dodaje da ga je policija sprovela do Opšte bolnice na pregled nakog čega je obavešten dežurni osnovni javni tužilac.

Kurir

Exit mobile version