Ovo je gazda – svom radniku, za 20 godina staža, POKLONIO STAN!!

2
5570
Foto: jug medija

Pandemija koronavirusa brojne radnike je ostavila bez posla, ali jedan radnik iz Leskovca po dobrom će pamtiti ovu nesrećnu godinu. Naime, on je od svog poslodavca za 20 godina njegovog predanog rada u privatnoj firmi, a na dan svog rođendana, dobio na poklon stan.

Reč je o preduzeću “Metla komerc” iz Leskovca, vlasnika dvojice braće, a srećnik je Ivan Jovanović iz sela Vinarce kod Leskovca, kome su ključevi uručeni 17.decembra, na dan kada se rodio pre 43 godine.

Verujte, ja još mislim da sanjam. Bio sam toliko zatečen i u takvom šoku da sam za za trenutak zanemeo“, kaže za Jugmediu ovaj mladi čovek pričajući o gestu koji u ovo vreme može da se podvede pod rubriku – verovali ili ne.

Nastavljajući priču o vrednom dobitku, kaže da su ga dvojica vlasnika bukvalno „prevarila“.

„Pošto mi je bio rođendan, očekivao sam da se neko toga setiti u firmi, da mi čestita ili da mi kupi, kao ranije, neki sitan poklončić, a ja zauzvrat da častim, kao svake godine. Međutim, ništa od toga. Bilo mi čudno. Jednog momenta me zovu vlasnici telefonom, čestitaju rođendan i kažu mi da je redno da častim. Pristanem, naravno. Izabrali smo „Groš‘, no vozeći se usput, kod kružnog toka, zaustavlaju automobil i kažu da svratimo do jedne zgrade u kojoj se nešto renovinira“.

Svratili su gledali, razgovarali s radnicima dok je Ivan nezainteresovano slušao. Ušli su u jedan stan čije je renoviranje upravo bilo završeno.

„I onda me vlasnici pitaju da li mi se sviđa stan, kakav je i slično. Ja gledam, vidim ima dnevna i spavaća soba, kuhinja i kupatilo, skockano, sve novo, lep pogled, pa kažem da je – prelepo“.

Na to je usledila rečenica: „To je tvoj stan, srećno!“.

Izvor: https://luftika.rs/stan-na-poklon/?utm_source=fb_page&utm_campaign=publer&utm_medium=Luftika

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here