Sremskomitrovački portal

Policija u Sremu isključivala pijane vozače iz saobraćaja

Pripadnici Policijske uprave nadležne za područje Sremskog okruga, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja, od kojih je jedan bio i pod uticajem psihoaktivnih supstanci, kao i jednog koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu.

Policija u Rumi zatekla je četrdesetogodišnjaka koji je upravljao „mercedesom“ sa 2,59 promila alkohola u organizmu i pod uticajem kokaina i amfetamina.

Na području Inđije, zaustavljeni su dvadesetšestogodišnji biciklista sa 2,34 promila alkohola u organizmu i dvadesetpetogodišnji vozač „seata“ sa 2,17 promila alkohola, dok je u Šidu otkriven pedesetpetogodišnjak koji je vozio „pasat“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu. Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija u Inđiji podneće odgovarajuću krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetdevetogodišnjaka koji se sumnjiči da je, upravljajući „opelom“ sa 1,93 promila alkohola, udario motociklistu. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, motociklista je zadobio povrede.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

Exit mobile version