Policija u Sremu isključivala pijane vozače iz saobraćaja

0
727

Pripadnici Policijske uprave nadležne za područje Sremskog okruga, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja, od kojih je jedan bio i pod uticajem psihoaktivnih supstanci, kao i jednog koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu.

Policija u Rumi zatekla je četrdesetogodišnjaka koji je upravljao „mercedesom“ sa 2,59 promila alkohola u organizmu i pod uticajem kokaina i amfetamina.

Na području Inđije, zaustavljeni su dvadesetšestogodišnji biciklista sa 2,34 promila alkohola u organizmu i dvadesetpetogodišnji vozač „seata“ sa 2,17 promila alkohola, dok je u Šidu otkriven pedesetpetogodišnjak koji je vozio „pasat“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu. Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija u Inđiji podneće odgovarajuću krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetdevetogodišnjaka koji se sumnjiči da je, upravljajući „opelom“ sa 1,93 promila alkohola, udario motociklistu. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, motociklista je zadobio povrede.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here