Pomozimo Aleksandru iz Žarkovca kod Rume koji se bori sa teškom bolešću

0
3705

Aleksandra Ilića iz Žarkovca u opštini Ruma život nikada nije mazio. Nakon gubitka dva brarta, sada vodi borbu za sopstveni život.

Ilić kome je potrebna pomoć svih nas, navodi da je pre godinu dana izgubio svog voljenog brata Branislava, a onda je usledila nova tragedija.

– Taj bol, taj gubitak, ostavio je ogromnu prazninu u mom životu. Ali, kako bi sudbina imala svoje čudne puteve, pre samo mesec dana pozvan sam da se suočim sa još jednim udarcem sudbine – izgubio sam još jednog brata Milana, ovog puta od iste bolesti sa kojom se borim.
Taj bol, taj gubitak, teško je opisati rečima. Ali s druge strane, ta ista osećanja su mi dala snagu da se fokusiram na ono što je zaista važno u mom životu – moja tri prelepa sina, nasleđe mog pokojnog brata i moju borbu za život. Naime, dijagnostikovana mi je kardiomiopatija, a s obzirom na napredovanje bolesti potrebna mi je hitna transplantacija srca
 – navodi Aleksandar.

Transplantacija srca u Belorusiji predstavlja njegovu najbolju šansu za oporavak, ali zahteva i finansijska sredstva koja trenutno ne mogže sam da obezbedi.

  • Troškovi operacije su oko 100.000 evra, što je iznos koji prevazilazi moje trenutne mogućnosti.
    Gledajući u te dečije oči, osećam da se u meni rađa nova odlučnost, novi smisao. Odlučio sam da budem jak za njih, da im budem podrška, da budem otac kakavog zaslužuju. Njihova sreća, njihovo zdravlje, njihov osmeh – to je moja snaga, moja pokretačka snaga. Bez obzira na izazove sa kojima se suočavam, razumem da život ide dalje, da moram biti tu za svoju decu, ali i za decu svog preminulog brata Milana. Njihov smeh je naše svetlo u tamnoj noći tuge – navodi Ilić.

On moli sve dobre ljude za podršku.

  • Molim vas pridružite mi se u ovoj borbi. Neka naše zajedništvo bude naše svetlo koje nas vodi kroz tamu. Neka ljubav i nada budu naša snaga dok se zajedno suočavamo sa životnim izazovima.
    Hvala vam što ste bili uz mene u ovim teškim trenucima. Vaša ljubav i podrška su mi neprocenjivi. Budimo zajedno u ovoj borbi za ljubav, nadu i budućnost naših najmilijih – kaže Aleksandar.

Aleksandru možete pomoći uplatom na sledeće račune:

Dinarski račun- 340-1000091270-43
Devizni račun- 340-1000091273-34
IBAN za devizni račun- RS35340000100009127334
SWIFT CODE- GIBARS22
Svrha uplate: HUMANITNARNA UPLATA ZA ALEKSANDRA ILIĆA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here