Sremskomitrovački portal

Povikao je „SAD GA UBIJ“ i onda sam začuo pucanj: Svedok do detalja opisao zločin u Jarku

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nebojša Erić ispričao da su pokojni Predrag i Stanislav Jeličić prvi napali njih, slomili im šoferku, šutirali im psa i psovali njega i brata.

U Višem sudu u Sremskoj Mitrovice juče je počelo suđenje Dejanu Eriću, osumnjičenom za ubistvo rođene braće Predraga i Stanislava Jeličića, u selu Jarak kod Sremske Mitrovice.

Zločin se dogodilo 6. decembra 2020. kada su se braća Jeličić i braća Dejan i Nebojša Erić, koji je svedok, sukobili oko skupocenih gljiva – tartufa.

Optuženi je na jučerašnjem suđenju rekao da ostaje pri svemu što je ranije rekao u tužilaštvu, ali je odgovorio na pitanja. Istakao je da pre kritičnog događaja nije imao fizički kontakt sa ubijenim Stanislavom, već da su se samo bili „sporečkali“.

Predrag je svo vreme bodrio brata: „Sad mu j*bi majku, ubij ga!“. Čuo sam da je moj brat jaukao i klečao, a Predrag kad je mene raskrivario, krenuo je put njega. Tada sam povikao: „Pazi Dejane“, i uskoro sam čuo pucanj. Video sam da Dejan u desnoj ruci drži pištolj i ispalio je taj hitac, Predrag je napravio nekoliko koraka, a potom pao, Stanislav je bio još uvek živ – rekao je on i dodao da je njegov braat nakon toga bio izbezumljen.

(Kurir.rs – B. T.)

Exit mobile version