Sremskomitrovački portal

Pred publikom mjuzikl za decu i mlade „Mala (S)Irena“

Mjuzikl za decu i mlade „Mala (S)Irena“ rađen u okviru projekta „Mala sirena u moru sa decom i mladima sa smetnjama u razvoju u opštini Pećinci“, u produkciji Kulturnog centra „Pećinci“ pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Opštine Pećinci ponovo će biti izveden pred pećinačkom publikom u utorak 30. januarau sali Kulturnog centra s početkom u 19 časova.

Reditelj mjuzikla koji je rađen po motivima bajke Hansa Kristijana Andersena je Slobodan Stanković iz Pećinaca, pozorišni i radio reditelj sa Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, koji je zajedno sa Bojanom Radivojević iz Brestačaosmislio koncept mjuzikla. U mjuzikluigraju Vanja Gajić, Jelena Nedeljković, Bojan Naić, Lidija Domazet i Nedeljko Anđelić.

Muzičke aranžmane uradila je Bojana Radivojević koja je ujedno i pratnja na klaviru, dok je pratnja na gitari Jelena Mandić.

Pored njih, u mjuziklu se u ulozi hora morskih životinja pojavljuje oko tridesetoro članova mlađe grupe Dramske sekcije KCP. Premijerna pomenutog mjuzikla održana je pre 30. decembra prošle godine.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

Exit mobile version