Pred publikom mjuzikl za decu i mlade „Mala (S)Irena“

0
266

Mjuzikl za decu i mlade „Mala (S)Irena“ rađen u okviru projekta „Mala sirena u moru sa decom i mladima sa smetnjama u razvoju u opštini Pećinci“, u produkciji Kulturnog centra „Pećinci“ pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Opštine Pećinci ponovo će biti izveden pred pećinačkom publikom u utorak 30. januarau sali Kulturnog centra s početkom u 19 časova.

Reditelj mjuzikla koji je rađen po motivima bajke Hansa Kristijana Andersena je Slobodan Stanković iz Pećinaca, pozorišni i radio reditelj sa Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, koji je zajedno sa Bojanom Radivojević iz Brestačaosmislio koncept mjuzikla. U mjuzikluigraju Vanja Gajić, Jelena Nedeljković, Bojan Naić, Lidija Domazet i Nedeljko Anđelić.

Muzičke aranžmane uradila je Bojana Radivojević koja je ujedno i pratnja na klaviru, dok je pratnja na gitari Jelena Mandić.

Pored njih, u mjuziklu se u ulozi hora morskih životinja pojavljuje oko tridesetoro članova mlađe grupe Dramske sekcije KCP. Premijerna pomenutog mjuzikla održana je pre 30. decembra prošle godine.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here