Predstavljamo: Domaćinstvo Čikić – Zasavica

0
4756

Postoji toliko razloga zašto svoj sledeći odmor treba da provedete baš ovde, u domaćinstvu Čikić. Prve komšije su vam umiljate životinje iz prirodnog rezervata Zasavica. Ovde možete videti stare i autohtone domaće vrste poput čupavih svinja mangulica, podloskog govečeta, farmu magaraca ali i koloniju dabrova koja ovde pravi prirodne brane.

Domačinstvo se nalazi između Save i Drine na samom kraju Mačve, a nekako na početku Srema. To je jedinstvena mešavina prirode i ukusa koju nigde više nećete sresti. Možda još samo na Novom Zelandu i to je to. 🙂

Seosko domaćinstvo ponudiće vam autentičan smeštaj na bazi noćenja, polupansiona ili punog pansiona. U dvorištu se nalazi letnjikovac i pečenjara u kojoj možete samostalno pripremati hranu ili spremati zimnicu, praviti domaće sokove, džemove, peći rakiju i slično.

Naravno, ako želite, prepustite sve to nama a vaša čula neka uživaju u mirisima i ukusima domaće pite, kiflica, kobasice i slanine ali i specijaliteta ispod sača, kupusa u zemljanom loncu i mnogim drugima.

Za prave boeme, ljubitelje ravničarskog načina života i dobrog vina, organizovaćemo i zabavu uz tamburaški orkestar.

Pored toga, uvek možete napraviti izlet i do nekadašnje prestonice Rimskog carstva, Sirmiuma (Sremska Mitrovica – 9km) ali i do slavnih fruškogorskih manastira.

Pogledajte galeriju naših fotografija i videćete o čemu pričamo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here