Sajam zapošljavanja

0
933

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja, u četvrtak, 10. oktobra, u periodu od 11 do 13 sati, u Poslovnom sportskom centru „Pinki” u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je treći Sajam zapošljavanja u Sremu ove godine na kome će nezaposlena lica imati priliku da se predstave i predaju radne biografije poslodavcima na teritoriji grada Sremska Mitrovica. Ovaj Sajam je i dobar primer saradnje lokalne samouprave, poslodavaca i NSZ Filijale Sremska Mitrovica u cilju rešavanja problema nezaposlenosti.

Na Sajmu zapošljavanja u Sremskoj Mitrovici učešće je prijavilo 15 poslodavaca koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 200 radnika.

Cilj Sajma zapošljavanja je direktno susretanje ponude i tražnje, kao i promocija nezaposlenih lica određenih znanja, veština i zadovoljenje kodarovskih potreba poslodavaca.

Ono što je kod ovakvih sajmova dobro jeste što nezaposlena lica, ukoliko odmah ne nađu zaposlenje to možda mogu da ostvare u nekom narednom periodu, jer poslodavci sve njihove radne biografije čuvaju i koriste kao baze svaki naredni put kada im trebaju radnici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here