ŠKOLA U SRBIJI ĐAKU ZABRANILA DOLAZAK U ŠORTSU, ON DOŠAO U HALJINI

0
4450

Učenik iz Srbije postao je viralni hit na društvenim mrežama, a za sve je kriv način na koji je došao u školu. Naime, kako po propisima nije dozvoljeno u šortsu dolaziti u obrazovne ustanove, on je iz revolta došao u haljini.

Mladi korisnik TikToka objavio je snimak koji je ubrzo postao viralni hit. Kako je naveo, na ovakav način, „ispoštovao je“ kodeks oblačenja propisan za školu.

„Je l’ se ne sme dolaziti u šortsu u školu? Ne sme. Brate, dođem u haljini kao čovek. Ajde, izbacuj me, pa neka. Kako mi dobro stoji“, rekao je on na snimku.

Njegova objava je u roku od nekoliko dana skupila više od 800 hiljada pregleda i preko 100 hiljada lajkova, objavio je Blic. U komentarima koji su nastupili, on je otkrio da je haljinu uzeo mami iz ormara, a pratioci su za njega imali samo reči podrške, iako ovaj čin nije baš po propisima koji važe za muškarce u srednjim i osnovnim školama.

„Ovo zovemo pravim muškarcem“, „Sviđa nam se tip koji je siguran u svoju muškost“, „Dobro ti stoji“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod videa.

Kurir.rs/Blic/Tik Tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here