Šta Brena i Boba planiraju da grade u Divošu?

0
10746

Već su angažovali arhitektu, koji uveliko radi na idejnom rešenju za hotel.

Lepa Brena i Boba Živojinović krajem prošle godine postali su vlasnici zemljišta u podnožju Fruške gore, gde, osim vinarije, planiraju da izgrade moderan hotel i restoran, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Naime, Brena i Boba, koji važe za najveće biznismene na estradi, prošle godine kupili su 1,53 hektara zemlje u mestu Divoš, u blizini Sremske Mitrovice, za gotovo dva miliona dinara. Kako nam je izvor ispričao, dugo su tražili najbolju lokaciju jer osim vinarije i pratećih objekata, planiraju da na tom mestu zasade i vinograd.

– Njih dvoje su suvlasnici jedne vinarije u Šidu, koju vode sa svojim prijateljem i kumom. Međutim, dugo su planirali da otvore još jednu vinariju, a poslednjih godina tražili su savršenu lokaciju za to – kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak bračnom paru i dodaje da su pevačica i bivši teniser zbog toga često obilazili Frušku goru.

– Boba i Brena su se oduvek vodili idejom da svaki posao treba da se radi polako i promišljeno. Zbog toga im je bilo veoma važno da pronađu pogodno zemljište za vinograd, što su upravo u Divošu i našli. Uz to, njihov plac je na uzvisini sa koje se proteže savršen pogled na okolinu, ali i na manastire, kojih na Fruškoj gori ima dosta. Na tom mestu, odmah pored vinarije i vinograda, Boba i Brena će napraviti restoran, ali i moderan hotel – kaže naš izvor i dodaje:

– Već su angažovali arhitektu, koji uveliko radi na idejnom rešenju za hotel. Brena i Boba žele da njihov hotel bude luksuzan, ali i da se lepo uklopi u seoski ambijent, pa su se odlučili za rustičan stil. S druge strane, već su počeli i da razvijaju biznis-ideju za restoran i planiraju da služe lokalne specijalitete i domaću organsku hranu – kaže naš izvor na kraju. 

alo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here