Besplatan online seminar: „UI/UX dizajn – Kako od nule do prvog klijenta“ PRIJAVITE SE!

0
711

Zahvaljujući kompanijama LINKgroup i ITAcademy, naši čitaoci imaju priliku da učestvuju na besplatnom online seminaru na kojem će se govoriti o najnovijim praksama iz UI/UX industrije, kako da steknu svog prvog klijenta, odaberu nove projekte i izgrade uspešnu karijeru.

ITAcademy i LINK group poslednjih 20 godina uspešnog poslovanja, posvećuju cilju da učine ljude uspešnijim, te su odlučili da ovoga puta organizuju besplatan seminar na temu: “UI/UX dizajn – Kako da od apsolutnog početnika dođete do Vašeg prvog klijenta”.

Predavač seminara će svim zainteresovanima preneti savete koje publika još nije imala priliku da čuje iz oblasti UI/UX dizajna, uključujući kako i oni mogu da postignu ono što je on uspeo. U pitanju je Nikola Tripković koji je vlasnik onlajn-platforme za kurseve dobro plaćenih veština „Nauči dizajn”, koji je takođe, dizajner u kanadskoj kompaniji MyOptimity i vlasnik agencije koja broji nekoliko dizajnera u Srbiji.

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 5. novembra, s početkom u 11 časova, a za naše čitaoce obezbeđena je mogućnost besplatnog praćenja seminara putem LIVE streama.

Na ovom linku se nalazi više informacija o seminaru i predavaču

Svi zainteresovani će, između ostalog, imati priliku da nauče kako da dođu do kvalitetnih klijenata od početka i potpuno besplatno dobiju nova znanja u vezi digitalne industrije, gde je velika potražnja upravo za User Interface (UI) i User Experience (UX) dizajnerima.

Kako bi se prijavili na online seminar, potrebno je da upišete svoje podatke na prijavnoj strani i na mejl adresu će im biti dostavljen link za praćenje Live Streama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here