Bivši funkcioner DOS-a odlazi iz grada? PRODANOVIĆ PRODAJE KUĆU!

0
4613

Sudeći po oglasima za prodaju nekretnina, posle Vasilija Radosavljevića (Vasa PDV) još jedan bivši DOS-ovski funkcioner namerava da proda svoju kuću i, po svemu sudeći, napusti Sremsku Mitrovicu.

Ovog puta, reč je o Aleksandru Prodanoviću, dugogodišnjem predsedniku lokalnog odbora Demokratske stranke, sada lideru mitrovačke opozicije u gradskoj skupštini.

Kako se navodi na sajtu agencije za prodaju nekretnina, Prodanović namerava da se reši kuće u ulici Mali sokak, u naselju Jalija. U objavljenom oglasu navodi se da za kuću traži 105 hiljada evra, da je reč o kući na sprat veličine 170 kvadratnih metara plus 45 kvadrata podruma.

Ipak, zainteresovanim se poručuje, kada je cena u pitanju – postoji prostor za dogovor!

Nismo uspeli da saznamo zašto Prodanović namerava da se reši ove nekretnine koju je nasledio od roditelja, niti smo dobili potvrdu da namerava da se preseli u Šabac, grad u kojem vrši funkciju direktora lokalne “Toplane”.

Ipak, ono što je izvesno je da, nakon eventualnog odlaska Vase PDV-a koji pokušava da se ratosilja svoje nekretnine od oko 300 hiljada evra (stečene tokom vremena kada je bio gradski funkcioner), kao i verovatnog odlaska Aleksandra Prodanovića – sasvim je umesno zapitati se:

Ima li smisla da i mi ostanemo?

(Milan Milivojević / foto:justicija.co.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here