Deo opozicije havariju privatnog stana zloupotrebio u političke svrhe!

0
1681

Rušenje dela plafona u rekontruisanoj zgradi Železničke stanice u Sremskoj Mitrovici ponovo je, po ko zna koji put, zloupotrebljeno u političke svrhe. I ovaj put, mrzitelji svega i svakoga su, svojim malicioznim komentarima, popunili svoje Fejsbuk stranice i profile izigravajući tobože zabrinute građane.

Naravno, za sve je okrivljena lokalna naprednjačka vlast iako ona nije, po onoj narodnoj, “ni luk jela ni luk mirisala”. Ponovo su, razni likovi sa margina društva, notorni alkoholičari i frustrirani političari u večitoj opoziciji, razlog za havariju, našli u nesposobnosti SNS funkcionera, nazivajući ih pogrdnim imenima i preteći im kako će za sve platiti nakon izbora(?!).

Naravno, ni jednom od pomenutih nije ni na kraj pameti bilo da ode na lice mesta i zaista proveri o čemu se radi i koji je uzrok u pitanju (ako već namerava, ničim izazvan, da komentariše), već su iz svojih udobnih fotelja i toplih soba, krivca odmah našli – u političkim neistomišljenicima!

Ipak da stvari nisu tako prozaične, na način na koji bi pojedinci želeli, pokazuje saopštenje lokalne samouprave iz kojeg se vidi stvarni razlog oštećenja plafona u čekaonici Železničke stanice.

Povodom zlonamernih informacija na pojedinim internet portalima o obrušavanju dela plafona na rekonstruisanoj zgradi Železničke stanice Sremska Mitrovica (sredstvima Železnice Srbije, a ne Grada Sremska Mitrovica kako navode pojedini portali), obaveštava se javnost da je obrušeni plafon uklonjen, prostor obezbeđen i preduzete mere za sprečavanje ugrožavanja zdravlja i bezbednosti građana.

Naime, radi se o havariji u privatnom stanu koji se nalazi iznad zasebnog dela čekaonice Železničke stanice, usled čega je poplava uzrokovala obrušavanje dela plafona čekaonice. Protiv vlasnika stana je pokrenut postupak te je u obavezi da sanira kvar i nadoknadi štetu, a s obzirom na to da se radi o zasebnom delu čekaonice, isti je odmah zatvoren i zaključan iz bezbednosnih razloga, do kompletnog saniranja kvara uzrokovanog poplavom u privatnom stanu.”

I sad, kad je, po ko zna koji put, ogoljena laž nekih pojedinica iz bivše vlasti koji su tražili aferu tamo gde je nije ni bilo, hoće li isti imati barem trunku morala da se izvine građanima zbog sipanja mržnje i pokušaja podela među narodom, kako bi ostvarili svoje zamišljene političke poene.

Ili će, sa društvenih mreža, u nedostatku jasnih vizija i programskih ideja, i dalje bestidno širiti neistine i ceo svoj predizborni program neprimereno svoditi na ismejavanje i vređanje ljudi koji imaju drugačije mišljenje.

Onda se čude što za njih birači ne glasaju na izborima!

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Milan Milivojević/foto: Facebook)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here