Đilasova lista se PREDSTAVILA MITROVČANIMA: Podršku dalo i udruženje „GRAD ZA SVE NAS“!

0
1824

Predizborna promocija koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije – Marinika Tepić“, održana je u sredu u velikoj sali mitrovačkog pozorišta.

Koaliciju “Ujedinjeni za pobedu Srbije” čine Đilasova Stranka slobode i pravde, Narodna stranka Vuka Jeremića, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana i nekoliko manjih pokreta i sindikata.

Pored predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša, promotivnom skupu su prisustvovavali i lideri stranaka koje čine ovu koaliciju: Dragan Đilas, Marinika Tepić, Zoran Lutovac i Pavle Grbović.

Iz Sremske Mitrovice na predizbornoj listi ove koalicije nalazi se košarkaški trener Đorđo Đorđić. Prilikom predstavljanja prisutnim simpatizerima, Đorđić je naglasio da je podršku listi Dragana Đilasa dalo i mitrovačko udruženje “Grad za sve nas” koje ima 11 odbornika u lokalnoj skupštini.

Mi smo jedan čudan narod, borimo se za iste vrednosti, da sutra bude bolje nama i našoj deci, ali ipak na sve gledamo različitim očima. Ovom prilikom pozdravljam ljude koji su došli da nam daju podršku, zalažu se, kao i mi, za promenu ovog sistema, sa kojima smo na istom putu, a na lokalu ih prepoznajemo kao udruženje ‘Grad za sve nas’- između ostalog, rekao je kandidat za poslanika Đorđo Đorđić, pozivajući prisutne da na izborima daju glas listi broj 5.

Na kraju promocije, prisutnima se predstavio i predsednički kandidat Zdravko Ponoš.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here