DOKTOK PORTAL: Ovde se može saznati sve o zdravlju i zdravom životu

0
2005

Doktok, platforma za besplatne zdravstvene konsultacije, obeležava svoj drugi rođendan i tim povodom iz njihove kuhinje stižu brojna unapređenja i iznenađenja. Kao sjajna dopuna plaformi na kojoj pacijenti mogu da se konsultuju sa lekarima i stučnjacima svih specijalnosti iz udobnosti svog doma, sada im se pruža prilika i da na novom Doktok portalu čitaju tekstove Doktok stručnjaka na teme iz oblasti zdravlja i zdravog života.

Na portalu su objedinjeni svi dosadašnji tekstovi lekara i stručnjaka dostupnih za konsultacije na platformi, a koji daju odgovore na neka od najčešćih pitanja koja im se postavljaju na teme iz njihovih oblasti, a okupiraju sve nas. Cilj portala je da okupiti zajednicu stručnjaka i zaljubljenika u zdrav život, ali i onih koji su skloni “digitalizaciji” svog života, uštedi vremena i novca, a sve u cilju kvalitetnijeg i zdravijeg života, kao i dizajnju svesti o prevenciji i važnim zdravstvenim temama.

Kao pionir telemedicine kod nas, nakon navršene prve godine postojanja, Doktok je dokazao da za ovakvim servisom i te kako postoji potreba kod nas. Činjenica da platforma beleži više od 100.000 poseta, više od 2.500 realizovanih konsultacija i stalno rastući broj prisutnih lekara i ordinacija govori u prilog upravo tome da je ova potreba zaista prepoznata od strane korisnika, ali i lekara, čineći tako zdravstvo dostupno svakom od nas.

Tokom proteklih godinu dana mnogo toga se na platformi menjalo, upravo kako su se menjale potrebe i navike korisnika, te je u skladu sa tim sada na platformi, pored online razgovora sa lekarima i stručnjacima, moguće zakazati i pregled u njihovim ordinacijama. Sve to naravno prati i unapređeno i olakšano korisničko iskustvo koje razgovor sa lekarom čine dostupnim ‘’na klik’’.

Kako na Doktoku kažu, najtraženije su konsultacije iz oblasti opšte medicine i pedijatrije, ali sa ogromnim trendom rasta potrebe za psihološkom podrškom. Ne čudi ni činjenica da je potreba za razgovorom sa psihologom ili psihoterapeutom preko potrebna i da beleži rast, u skladu sa trenutnom situacijom u kojoj smo se svi našli, te su se upravo tekstovi stučnjaka na teme ankcioznosti, stresa i straha zbog trenutne situacije našli na Doktok portalu.

Pozivamo vas da posetite ovaj novi Doktok kutak (www.doktok.rs/portal) gde od sada na jednom mestu možete pronaći mišljenja stručnjaka različitih specijalnosti i potražite odgovore na vama interesantna i aktuelna pitanja i teme, a ujedno vas podsećamo i da vas za sva dodatna pitanja ili nedoumice na Doktoku čekaju lekari i stručnjaci dostupni za konsultacije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Snežana Jovanović)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here