Doneta konačna rang-lista za preuzimanje energetskih vaučera

0
754

Lokalna samouprava u Sremskoj Mitrovici donela je konačnu rang-lista građana koji su stekli prava na dobijanje energetskih vaučera. Predato je ukupno 947 prijava, od toga je važećih 880 i svi oni će dobiti vaučere.

Građani će biti pozivani da preuzmu energetske vaučere prema konačnoj rang-listi koja je napravljena na osnovu pristiglih zahteva i ostvarenog pravasaopštio je načelnik Dražen Riđošić, dodajući:

Kao što sam i prošle nedelje rekao, uštedeli smo pre svega od nepostavljanja novogodišnje rasvete i klizališta, dodatnih 3,5 miliona dinara jer smo u prvom programu izdvojili 5 miliona dinara, a sad imamo osam i po miliona tako da će svih 880 porodica dobiti energetske vaučere. Građani će biti pozivani telefonskim putem od strane komisije za preuzimanje istih u Gradskoj kući. Prilikom dobijanja vaučera mogu da idu na stovarišta i za sopstveni novac u iznosu od 10.000 dinara da kupe šta im je potrebno drvo, ugalj, pelet ili briket i kasnije dođu u Gradsku kuću, podnesu zahtev, koji je vrlo jednostavan sa svojim imenom i prezimenom, adresom i računom banke na koji možemo da vršimo refundaciju troškova,” pojasnio je načelnik Riđošić.

Pored toga, po Riđošićevim rečima, građani koji će koristiti vaučer za JKP „Toplifikacija” odlaze sa vaučerom direktno kod njih.

Rang-lista je postavljena na oglasnim tablama Grada Sremska Mitrovica i na internet stranici Centra za socijalni rad „Sava”. Rok za da se iskoriste vaučeri je tri meseca od dana preuzimanja.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here