DR GORAN IVIĆ – godinu dana od otvaranja HIRURŠKOG CENTRA u Sremskoj Mitrovici

0
8347

Prošlo je godinu dana kako je Sremska Mitrovica, posle Šida, postala jedini grad u Sremu gde na jednom mestu, u savremeno opremljenoj hirurškoj klinici, svako, kome je potrebna medicinska usluga tog tipa, može je i dobiti, najsavremenijim stručnim pristupom. Kliniku vodi poznati hirurg Prim. dr Goran Ivić, koji nakon godinu dana sumira rezultate rada:

“Hirurški centar radi prvu godinu uspešno u svim segmentima hirurškog rada, ali bih posebno izdvojio ambulatornu, dnevnu hirurgiju prvenstveno kila, šuljeva i drugih perianalnih bolesti, kao i konsultativni rad kod pacijenata sa potrebom za kompleksnije dijagnosticke procedure i hirurško lečenje. Pored toga, želeo bih da upoznam javnost da ćemo u naše usluge uskoro, uvrstiti i dijagnostiku i mogućnost pripreme za hirurgiju dijafragmalne kile i lečenja gojaznosti.”- kaže dr Ivić.

S obzirom da je ova klinika jedina tog tipa u Sremskoj Mitrovici, šta Vas je navelo na ideju za otvaranje klinike?

Godinama unazad radim u privatnim ordinacijama i privatnim klinikama u zemlji i inostranstvu. I taj osećaj potrebe da pacijenti dobiju maksimalnu uslugu u adekvatnim uslovima me je vodila u odluci da otvorimo ovakvu jednu ustanovu. Ovo je jedina ustanova u mitrovačkoj opštini koja ima samo hirurgiju kao opredeljenje. Dakle, jedino ovde možete dobiti sve vrste hirurških usluga i za sada svaku vrstu hirurškog pregleda kao i procedure ambulatorne hirurgije. Ali naša intencija tj drugi korak će biti dnevna hirurgija.

Po čemu je specifična, s obzirom na Vaše izuzetno bogato iskustvo u radu i primeni brojnih naprednih metoda i procedura kojima vladate u oblasti abdominalne hirurgije?

Specifična je upravo zbog svog opredeljenja da bude ustanova koja vam pruža dnevno hirurške procedure, a tu spadaju mnoge operacije za koje danas u svetu ni ne postoji drugi način osim da se sprovode u dnevnoj bolnici. Ovim će se svetsko iskustvo dnevne hirurgije pokazati na delu.

Na koji način je moguće zakazati pregled i koliko dugo se čeka na poziv?

Zakazuje se telefonima 022/611110 i 064/8247797 i preko maila info@hcsm.rs.  Termin je onaj koji odgovara pacijentu, a mi smo stalno tu za njih u Starom šoru 127.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

https://fb.watch/cioTQ2iEDM/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here