DUH ROKENROLA U JANUARU: Koncerti i stand up večeri!

0
461

Udruženje građana “Art Front” počinje novu godinu u još bodrijem duhu u pripremama za čak tri događaja u Sremskoj Mitrovici tokom januara.

Čini se da će januar u Sremskoj Mitrovici biti vrlo zanimljiv – u petak, 13. januara od 14h do 18h, “Art Front” ekipa će pripremati najlepše odreske i burgere za svoje sugrađane u “Buk Baru”, Zanatlijska 3. Događaj je podržan od strane “Domestic”, “SremGood” i “Demetrino”, a svi prihodi će biti usmereni u humanitarne svrhe za pomoć Nataši Nedić i Aleksandri Dinić u njihovoj borbi.

Posle ovog jedinstvenog događaja, iste večeri u 20h će biti organizovano i drugo izdanje Stand Up večeri u nekadašnjem Domu omladine, u saradnji sa standup.rs, gde će naš domaćin biti Srđan Dinčić. Karte su u pretprodaji u “Kreativnom baru” u Sremskoj Mitrovici, po ceni od 1000 RSD.

Januar završavamo u besmrtnom duhu rokenrola, 21. januara u 21h, sa dolaskom jednog od najstarijih domaćih alt rok sastava – Kanda Kodža i Nebojša. Poznati po svojim jedinstvenim nastupima i Oliverovim nezaboravnim vokalom, KKN će Mitrovčane počastiti predstavljanjem svog novog albuma – “Beton”. Karte su u pretprodaji u “Kreativnom baru” po ceni od 800 RSD, dok će cene karata na dan koncerta biti 1000 RSD.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here