FSS donirao opremu za osam mitrovačkih fudbalskih klubova

0
658

Na sportskom terenu Osnovne škole „Jovan Popović“ održana je primopredaja opreme za održavanje terena i igrališta za osam fudbalskih klubova sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, koju donira Fudbalski savez Srbije. Tom prilikom, osam fudbalskih klubova dobilo je nove mašine za održavanje terena, čime će se poboljšati kvalitet travnjaka i omogućiti bolji treninzi i utakmice.

Opremu im je uručio Branislav Nedimović, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, istakavši tom prilikom da je podrška ovakvim inicijativama ključna za razvoj sportske infrastrukture.

Ova oprema nije samo sredstvo za održavanje terena, već i priznanje za trud koji ulažu u sportski razvoj zajednice. Fudbalski savez Srbije podržava ovakve inicijative i raduje se budućim uspesima ovih klubova“, naglasio je Nedimović, dodajući:

Kada dođemo na utakmicu, često uzimamo zdravo za gotovo uređenu travu, ali retko razmišljamo o trudu i posvećenosti pojedinaca koji su tu da osiguraju da tereni budu u besprekornom stanju. Ovi ljudi, koji se nesebično posvećuju svakodnevnim zadacima održavanja terena, zaslužuju iskreno priznanje. Oni ne samo da stvaraju uslove za sportske aktivnosti već i podstiču zajedništvo i okupljanje dece.“

Nove traktore za održavanje travnatih površina na stadionima dobili su fudbalski klubovi Radnički Sremska Mitrovica, LSK Laćarak, BSK Bešenovo, Sremac Jarak, Borac Radenković, Zmaj Noćaj, OFK Bosut i Sirmium Sremska Mitrovica.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here