„Grad za sve nas“ se družio sa Mitrovčanima na gradskoj pijaci

0
1456

Odbornici udruženja „Grad za sve nas“ održali su promotivni skup na mitrovačkoj gradskoj pijaci želeći da, kako navode, iz prve ruke čuju kakvo je raspoloženje građana, šta misle i kako se osećaju Mitrovčani, da li dobro žive, da li su zadovoljni, šta ih tišti…

Kako kažu aktivisti ovog udruženja, za njih kampanja traje 365 dana u godini, 24h dnevno. Iz tog razloga su, nakon sednice gradske skupštine u petak, na kojoj su žustro učestvovali u raspravi oko usvajanja budžeta za grad Sremsku Mitrovicu za 2023. godinu, već danas izašli na ulicu, među sugrađane.

U kratkoj izjavi jednog od aktivista, na naše pitanje o prirodi aktivnosti koje udruženje „Grad za sve nas“ sprovodi, dobili smo kratak odgovor:

Delimo reklamni materijal, razgovaramo sa građanima, ljudi nam sami prilaze, prepoznaju nas, pričaju nam svoje muke. Prepoznaju nas kao iskrene opozicionare i jedine u našem gradu koji su ostali dosledni onome oko čega smo se prvog dana okupili i za čega se zajedno sa našim građanima borimo. Takođe imamo i svoju poruku za sve građane a ona glasi: AKO VAM JE DOBRO, ONDA NIŠTA…!!!“ – zajednička je poruka sa ovog skupa.

Kako je najavljeno, sledeći susret sa građanima planiran je u pešačkoj zoni u centru grada u četvrtak, 05. januara od 10 do 13 časova uz moto: „Uvek smo tu za vas„.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here