HIT PENZIONER! Traži ženu, ima 73 godine i penziju od 200.000 dinara!

0
2687

Ismet Imamović, 73-godišnji penzioner iz Tareva u opštini Kladanj u BiH, podigao je na noge ceo region (i još pride sela dva) u potrazi za partnerkom. Oglas koji je dao u javnost, po njegovim rečima, ne važi samo za njegov grad, već za sve republike bivše Jugoslavije jer, kaže, ljubav ne poznaje granice.

Ismet ima visoku nemačku penziju koja iznosi oko 215.000 dinara i zadovoljan je svojim penzionerskim danima u svom rodnom mestu, ali ono što teže podnosi jeste samoća pa je u potrazi za srodnom dušom. Zahvaljujući Jutjub snimku, Ismetova priča privukla je pažnju mnogih.

Mesto iz kojeg dolazi nije veliko, ali bez obzira na to, u njemu ne može da pronađe ženu za sebe. Ismetov problem najčešće su potomci njegove odabranice.

Koja god se meni sviđa, deca joj se ljute, ona mi viče da pitam decu. Koja god spomene da pitam decu, od tog nema ništa, znam ja to. Ja ako pitam decu, ne bih nikad video žene. Ja tražim ženu za sebe, mene ne interesuje da li to prija ili ne njenoj deci – žali se Ismet. I dok priča kako je našao neke, uvek mu kažu da moraju prvo da dogovore sa sinom.

Radio sam u Nemačkoj 37 godina u rudniku. Voleo bih da nađem solidnu ženu, bez svađe. Moja supruga je umrla pre tri godine, a bili smo u braku 50 i nešto godina – rekao je Ismet.

Imamoviću nije bitna ni vera, ni nacija. Bitno mu je da je žena dobra, zdrava i da sluša. Ni deca odabranice mu ne bi smetala, kako kaže.

Niti pijem, niti pušim. Imam i ja decu i unučad, ali nažalost, unučad dođu samo kad zafali para – dodaje.

Njegova potraga izazvala je pažnju širom bivše Jugoslavije. Tome svedoče i komenatri po društvenim mrežama:

„Gde mogu da nađem ovog čoveka?“- radoznala je izvesna Nataša. Ipak, duga je oprezna, pa želi da zna: „Kako stoji sa prostatom?“

S druge strane, postoje i one zabrinute: „Kad mu dođe neka Rumunka, ijao…“

Javljala su se i ona večita zanovetala: „Poznanik celoga zivota radio u Nemackoj.Ovde je u penziji i placa 2 zene da mu kuvaju,ciste stan…Ima vecu penziju od ovoga i bolje izgleda.Pa ne trazi preko you tube zenu.Hteo je i u dom da ide,da nije nikome na teretu.Rodbina ga odgovorila.“

Ima i sumnjičavih: „Očekuje da ga žena sluša, a sopstvenu familiju ispljuvao?!“

Kroz komentare otkrili su se i dežurni moralisti: „Pre samo 3 godine mu umrla supruga sa kojom je bio 50 godina i odmah trazi drugu. Jaka je ljubav to bila cim tako brzo trazi zamenu.“

Šta vi mislite o nameri ovog gorštaka?

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(M. Z. M./foto: privatna arhiva)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here