Humanitarna akcija za Natašu Nedić, muž apeluje:“MOLIM VAS, NE ODUSTAJTE!“

0
1732

Nataša Nedić je mlada majka iz Sremske Mitrovice koja se već pet godina bori sa rakom grlića materice. Pre mesec dana su prognoze bile na korak od izlečenja. Nije skupljeno dovoljno novca za terapije i Nataši se stanje pogoršalo.

Nataša je u bolnici, a njen muž kaže:

– Krajem februara se pogoršala situacija i tada smo apelovali. Bile su tri promene na mozgu, plućima, bubrezima. Tada tumor počeo da ne reaguje na terapiju. Karcinom je nepredvidiv. Moramo tražiti druge terapijske solucije. Nataša je, u međuvremenu, zračena gama nožem. Ništa nismo mogli da platimo iz republičkog fonda, već smo privatno skupljali, a to je bilo moguće zahvaljujući pomoći od ljudi.

Potom je rekao da su postojale dve ponude, ali da novac nije skupljen:

– Imali smo ponudu od klinike iz Nemačke, gde su nam, ne sa 100 odsto sigurnošću, garantovali izlečenje. Doduše, to je koštalo 300.000 evra i nismo uspeli da skupimo. Potom smo imali ponudu za anti tumorsku vakcinu, a ona je koštala 100.000 evra. Nažalost, ni to nismo uspeli da skupimo. Cela Srbija je učestvovala, a skupljamo je išlo jako teško. Možda Nataša i ja nismo dovoljno sposobni, možda su se ljudi umorili jer ovo traje već šest godina. Molim sve da ne odustaju.

Porodica apeluje na pomoć jer je tumor postao otporan na lekove. Uplate se primaju na račune:

160-0000000555302-48 i 160-0054000042784-76.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here