Igor Mirović u poseti Sremskoj Mitrovici: POČETAK REKONSTRUKCIJE POZORIŠTA!

0
527

Predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović, danas će posetiti Sremsku Mitrovicu, povodom početka radova na rekonstrukciji Pozorišta „Dobrica Milutinović“. Predsednika Mirovića će ispred Pozorišta „Dobrica Milutinović“ dočekati gradonačelnica Svetlana Milovanović sa saradnicima i pokrajinskom sekretarkom za kulturu Draganom Milošević.

Kako je najavljeno, prisutni će oko 11 časova, obići radove u sali Velike scene Pozorišta na balkonu i parteru, a nakon toga za medije će govoriti predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine i gradonačelnica Sremske Mitrovice.

Podsetimo, krajem maja ove godine, na svečanom potpisivanju ugovora koje je Pokrajinska Vlada potpisala sa 11 gradova i opština u Vojvodini, u vezi sa dodelom sredstava za finansiranje i sufinansiranje obnove kapitalnog opremanja objekata kulture u javnoj svojini, Grad Sremska Mitrovica dobio je sredstva za rekonstrukciju Pozorišta „Dobrica Milutinović”.

Grad Sremska Mitrovica je dobio sredstva u vrednosti od 130 miliona dinara. Projekat rekonstrukcije pozorišta obuhvata sanaciju krova, rekonstrukciju pozorišne sale, renoviranje velike scene, ulaza i hola, sanitarnih čvorova i drugo.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here