ISTORIJSKO ULAGANJE U OPŠTINU ŠID: Potpisani ugovori sa 11 investitora!

0
1888

U Kabinetu predsednika opštine Šid potpisani su i overeni ugovori o prodaji građevinskog zemljišta u javnoj svojini u katastarskoj opštini Adaševci, između jedanaest investitora, koji će graditi proizvodne pogone u industrijskoj zoni Adaševci i Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije.

Prema rečima predsednika opštine Šid Zorana Semenovića, reč je o grinfild investicijama i najvećem investicionom ulaganju u istoriji šidske opštine, do čije realizacije je došlo zahvaljujući predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije i ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavu Nedimoviću.

Opština Šid je stvorila povoljne uslove za investitore. Veliki broj domaćih i stranih investitora su uložili svoj kapital u šidsku opštinu i siguran sam da ćemo poverenje koje smo stekli i opravdati. Zahvaljujem se timu ljudi oko sebe koji su svojim zalaganjem uz podršku pre svega predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Vlade Republike Srbije i ministra za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu gospodina Branislava Nedimovića osposobili industrijsku zonu sa kojom će se ponositi ne samo građani opštine Šid nego i cele Srbije“, rekao je predsednik Zoran Semenović, zahvaljujući čijem zalaganju je opština Šid privukla trinaest grinfild investicija u poslednjih godinu dana.

Privredni subjekti koji su prepoznali potencijale i odlučili da ulažu u opštinu Šid su:

VALDOM d.o.o. iz Šida, DADO LKW iz Šida, TOP DOM CITY d.o.o. iz Šida, LEO COMMERCE d.o.o. iz Beograda, K – INEL d.o.o. iz Novog Sada, DECIMAL PRO d.o.o. iz Užica, BS TOURS d.o.o. iz Beograda, BULEVAR COOP d.o.o. iz Novog Sada, Društvo za upravljanje slobodnom zonom d.o.o. iz Šida, VISKOL 2003 d.o.o. iz Veternika, KHALIFA & NORDIC FINANSIJE d.o.o. iz Beograda, TERMOWHOOL iz Austrije i UBM FEED iz Mađarske.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here